Solnet kaappasi huippujohtajan KONEelta


KONE Hissit Oy:n entinen palveluliiketoimintajohtaja Veli-Matti Heimonen aloittaa Solnet Green Energy Oy:n uutena maajohtajana 2.1.2018. Tehtävässään hän vastaa Suomen maayhtiön liiketoiminnasta, kumppaniverkoston kasvattamisesta sekä asiakkuuksien hoidosta.


Solnet Green Energy Oy on Suomen johtava älykkäiden aurinkosähköjärjestelmien toimittaja. Vahvan B2B myyntitaustan omaava Heimonen tuo Solnetiin voimaa jatkaa vahvaa kasvua uusiutuvan energia-alan kasvuyrityksenä ja kiinteistöjen omistajien aurinkosähkön toimittajakumppanina.  

”Paikallisesti tuotetun omavaraisen energian, ja erityisesti aurinkosähkön tuotanto, on kasvanut voimakkaasti Suomessa viimeisen kolmen vuoden aikana. Useat kiinteistöjen omistajat ovatkin huomanneet älykkään aurinkovoimalan olevan ympäristöystävällisyyden lisäksi tuottava ja pieniriskinen investointi. Tekemällä aurinkosähkön tuottamisen aloittamisesta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta, Solnet on omalta osaltaan edesauttamassa kiinteistöjen hiilijalanjäljen pienentämisessä”. Veli-Matti Heimonen kertoo. ”On hienoa päästä kasvattamaan ja kehittämään uusiutuvan energian alaa Suomessa osana Solnetin loistavaa tiimiä”.   

Ennen Solnetille tuloaan Heimonen työskenteli Hewlett-Packard Ruotsin ja Suomen maayhtiöiden yritysasiakasmyynnissä sekä viimeiset seitsemän vuotta KONEella palveluliiketoiminnan myynnin ja liiketoimintajohdon tehtävissä, viimeisimpänä toimenkuvanaan vastaten KONE Suomen ja Baltian modernisointiliiketoiminnasta. Koulutukseltaan Heimonen on kauppatieteiden maisteri.