Palvelut

Avaimet käteen -toimitus

Omaan käyttöön tuotettu aurinkosähkö on houkutteleva investointi. Sijoitetun pääoman vuosituotto vaihtelee järjestelmän koon, asennuskohteen sijainnin ja ostosähkön hinnan vaikutuksesta. Suomessa on sijoitetun pääoman ensimmäisen vuoden tuotto alkaen 7%. 

Solnet Green Energy Oy ottaa hankkeista kokonaisvaltaisesti vastuun. Aurinkosähkön käyttöönotto on sinulle taloudellisesti kannattavaa, helppoa ja huoletonta. Huolehdimme kaikesta suunnittelusta asennukseen, sekä ylläpidosta huolto- ja päivitystoimenpiteisiin. Lisäksi autamme sinua energiatuen ja tarvittavien viranomaislupien hakemisessa.  

Älykäs voimala liitetään osaksi taloautomaatiota ja keskitettyä valvontaa. Voimalan ylläpito ja hallinta on kustannustehokasta, eikä vaadi muutoksia normaalin kiinteistöhallinnan valvontaan. Automaattiset suoja- ja vikasietoisuusominaisuudet minimoivat järjestelmän tuotannon häiriöiden vaikutukset. Ne mahdollistavat vikaantuneiden komponenttien ohittamisen ja vikatilanteiden analysoinnin etäältä käsin reaaliaikaisesti. Kaikki huolto-, korjaus-, ja päivitystoimenpiteet sekä pilvipalvelupohjaiset tietojen välitykset esimerkiksi näyttöruuduille ja verkkopalveluihin voidaan räätälöidä toiveiden mukaisesti.

Yritysaisiakkaidemme viestintä- ja markkinointitoimenpiteiden tueksi tarjoamme valmiin rajapinnan joka mahdollistaa tietojen käsittelyn ja esittämisen asiakkaan viestinnän graafisen linjauksen mukaisesti. Tarjoamme myös räätälöityjen ratkaisuiden toteutukseen ohjelmistokehityspalveluita.

Aurinkosähköä palveluna

Joskus aurinkosähkön hankinnan esteenä on iso investointi ja pitkä takaisinmaksuaika. Tämä on ymmärrettävä haaste, sillä kaikki yritykset haluavat ensisijaisesti investoida liiketoimintansa ytimeen. Me olemme ratkaisseet tämän haasteen. Voit hankkia avullamme aurinkovoimalan ilman investointia.

Palvelumallissa me suunnittelemme, rakennamme, omistamme, ylläpidämme ja rahoitamme aurinkovoimalan. Voimala sijaitsee yrityksesi katolla tai tontilla. Asiakkaana sitoudut ostamaan voimalan tuottaman aurinkosähkön sopimuskauden ajan.

Palvelumallissa on monta etua. Ensinnäkin saat kaikki aurinkosähkön edut käyttöösi, eikä sinun tarvitse investoida senttiäkään. Voit käyttää investointivarasi täysimääräisesti liiketoimintasi ydinprosessien kehittämiseen.

Palvelumalli suojaa osan sähkön hankinnastasi koko sopimuskauden ajaksi. Palvelumallissa tiedät aurinkosähkön hintasi seuraavan 15-25 vuoden ajan. Hinta on joko kiinteä, tai vuosittain sovitun prosenttimäärän nouseva. Tämä tuo ennustettavuutta sähkön hankinnan kustannuksiin ja helpottaa budjetointia. Alimmillaan pystymme toimittamaan aurinkosähköä hintaan 70€/MWh. Tarkasta oma sähkön hintasi ja selvitä kuinka paljon säästäisit aurinkosähköllä!

Palvelumalli on myös riskitön ja helppo tapa ryhtyä hankkimaan aurinkosähköä. Palvelumallissa me omistamme ja huollamme voimalan. Mikäli voimalaan tulee toimintahäiriö, ei se ole sinun ongelmasi. Me kannamme riskin häiriöiden vuoksi alentuneesta sähkön tuotannosta. Palvelumallissa maksat vain tuotetusta sähköstä.

Palvelumalli on myös nopea tapa päästä kiinni aurinkosähköön. Investoinnin budjetointisykli on pitkä. Palvelusopimusta sen sijaan voi verrata tavanomaiseen sähkön hankkimiseen. Sähkön toimittajan vaihtaminen ei vaadi johtoryhmän hyväksyntää, eikä budjetointivarauksen tekemistä ensi vuoden toimintasuunnitelmaan. Voit tehdä päätöksen nopeasti. 

Ota yhteyttä niin teemme ilmaisen mitoituksen ja tarjouksen aurinkovoimalasta ilman investointia!

Solnet palvelut